Produktkategori
Kontakta oss

Tel: 0086-592-5337835/5337836

Fax: 0086-592-5337838

E-post: sales@lianyustone.com

Mob. & WhatsApp: 0086-13859958030

Adress: Enhet 25A, byggnad A, Zhongxin Plaza, North Hubin Road, Xiamen, Kina

Service hotline
0086-592-5337836
Xylopal trä ädelsten mosaik platta

Xylopal trä ädelsten mosaik platta

Xylopal trä ädelsten mosaik SlabThe produktionsprocessen börjar med selektiv smulor av råmaterial som är utvunnet på olika platser runt om i världen och är handplockade för att uppnå den bästa färgen,

Produktinformation

Lianyuxing Stone är en av de bästa Kina xylopal trä ädelsten mosaik platta tillverkare och leverantörer, välkomna att kolla priset för bulk xylopal trä ädelsten mosaik platta med oss och få gratis prov från oss, eller grossist bästa pris och hög kvalitet populär mode och heta försäljning och xylopal trä ädelsten mosaik platta fabricator från oss.

Xylopal trä ädelsten mosaik platta

Tillverkningen börjar med selektiv smulor av råmaterial som är utvunnet på olika platser runt om i världen och är handplockade för att uppnå den bästa färg, form och storlek kvaliteter.

Vid ankomsten till våra toppmodern tillverkningsanläggning, går råvaran genom en lång process av styckning och ställa in med hjälp av specialiserade epoxy lim som konstruerats och utvecklats i våra övningar speciellt för detta ändamål. Under tillverkningsprocessen producerar vi plattor i 2 eller 3 cm tjocklek som en standard eller anpassad storlek baserat på särskild begäran.

Slutresultatet är inget annat än fina home styling smycken, unika plattor som lämplig för dekoration i olika tillämpningar i privata hem, kontor och projekt såsom: köksö, kök tellere, badrum, speglar, dekorativa vägg täckning, golv, barer och bad skåp.

Bland våra uppdragsgivare finns: sten importörer, sten tillverkare och ledande designers och arkitekter som är specialiserade på unika projekt runt om i världen.

Storlekar: 120 * 240 * 1,5 cm, 160 * 240 * 1,5 cm, eller anpassa

Tjocklek: 1.5/1.8/2.0/3.0 cm.etc

Ansökan: Kommod, bänkskiva, bord topp, hem Decoration.etc

Användning: Inomhus dekoration

Ytbehandla efterbehandling: polerad

Kant: Avfasning, platt, Bullnose, Cut, etc

Ut packning: säker packning, trälåda packning

Inside: mjukt skum eller som begäran


Hot Tags: xylopal trä ädelsten mosaik slab, Kina, tillverkare, leverantör, fabriken, partihandel, billiga, bulk, populär, fabricator, mode, bästa pris, hög kvalitet, heta försäljning, gratisprover
Relaterade produkter
Förfrågning